VanzariOnline

Vrei propriul MagazinOnline, fara: Taxe,Impozite, ...?

(MagazineOnline PERSONALIZATE, fara: TAXE, IMPOZITE, ... costuri suportate de angrosist)

DACA NU AI JOB SAU ...

Citeste cu atentie!

Poti sa-ti faci un JOB SERIOS din CASA! Nu trebuie neaparat sa vinzi produse. Sigur, gasesti aici ceva (sapun, sampon, parfum, ...) pentru tine si familia ta (discount pana la 42%). De la 100 lei, poti sa-ti iei banii pe un card (CONTRACT - impozit, CAS, ... platite ca pentru orice salariat), daca vrei. Poti comanda numai de 10 lei, dar pentru a elimina taxa de ambalare, comanda trebuie sa fie de minim 50 lei. Pentru a castiga bani trebuie sa faci NetWork (retea) din care castigi 10%-20% din vanzarea care se face pe ea. Asa ca poti sa-ti faci un salariu cat vrei de mare. Totul depinde numai de tine! La o comanda de 134 lei pret magazin - discount 25% (profit - 33,5 lei), platesti 100,5 lei pret partener, primesti gratis un set testere parfum; la o comanda de 400 lei - discount 35% (profit - 140 lei), platesti 260 lei; ... Fa-ti gratis un cont cu o comanda minima, TRANSPORT GRATUIT (PostaRomana sau CurieratRapid in functie de zona de acoperire) si primesti MagazinulTauOnline gata facut! Daca te-ai hotarat, CLICK pe COD: JCDQdlpD!

Click pe gadgeturi pentru mai multe detatii!

Mult succes!

miercuri, 3 aprilie 2013

Bine ai venit la Lady’s!

Cu Lady’s ai de castigat:
•    42% discount faţă de preturile standard in funcţie de cât ai comandat
•    20% comision maxim din comenzile prietenilor prin programul de afiliere
•    Livrare gratuită prin curier rapid in 2170 de localităţi
•    Comanda minimă doar 10 lei
Pentru a face comenzi intra in cont dand clik pe linkul de mai jos:
http://ladys.ro/login.php
Completati casutele libere cu adresa dvs e-mail si parola stabilita in momentul inscrierii.
Ca si client nou veti primi gratuit acasa un catalog de p
rezentare produse.
Puteti comanda si acum produse beneficiind de grila avantajoasa de discounturi:
•    5% discount pentru comenzi peste 65 de lei
•    10% discount pentru comenzi peste 100 de lei
•    25% discount pentru comenzi peste 133 de lei
•    30% discount pentru comenzi peste 250 de lei
•    35% discount pentru comenzi peste 400 de lei
Comenzile cu valoare sub 50 de lei au taxa de ambalare 5 lei, iar cele cu valoare sub 30 de lei au taxa de ambalare 10 lei. Livrarea este gratuita, se percepe doar taxa de ambalare.
Castigati la fiecare comanda, castigul fiind reprezentat de diferenta dintre pretul pe care il platiti fata de pretul standard din catalog.
Astfel la o comanda de 100 de lei, la pretul cu discount, castigati 33 de lei, iar ca si client premium mai beneficiati de un discount suplimentar de inca 10% la toate comenzile plasate (deveniti "Client Premium", pentru o luna, daca in luna anterioara comenzile dvs au depasit 600 de lei la pret cu discount).
Care sunt beneficiile programului de afiliere Lady's?
Gaseste clienti noi pentru magazinul nostru si vei beneficia de un comision care ajunge pana la 20% din cumparaturile clientilor recomandati, pe o perioada nedeterminata.
Primiti 10% din cumparaturile celor pe care i-ati inscris, 5% de la cei inscrisi de acestia respectiv 2,5% , 1,25% , 0,63 de la nivele inferioare.
Valoarea MAXIMA a comisionului pe care afiliatul il poate obtine din intregul cerc de clienti, este limitata la 20% din cumparaturile clientilor de la nivelul 1.
Ce poti face cu acest bonus?
Il scazi din valoarea cumparaturilor tale. Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda, atunci cumperi gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare.
Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract simplu poti alege sa iti viram in contul bancar valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 100 lei.
Cum comand produse?
Pentru a găsi produsul dorit scrieți descrierea sau codul acestuia în căsuța de sub "CAUTA COD PRODUS", în stânga sus în pagină și apăsați butonul "CAUTA" sau căutați produsul în categoria potrivită sub rubrica Produse/Pagini din catalog.
Dacă doriți mai multe produse din același articol puneți numărul dorit sub căsuța "Cantitate" și apoi apăsați "Actualizează". Dacă nu ați selectat produsul care trebuie și doriți să scoateți produsul din coș, marcați în căsuța de sub "Scoate", în dreptul produsului la care vreți să renunțați și apoi apăsați "Actualizează".
Pentru a adauga și alte produse, apăsați "Continuă Comanda", sau selectați direct din partea stângă, produsul dorit.
•    pentru a finaliza comanda trebuie să apăsați butonul "Finalizează" (din coșul de cumpărături)
•    urmați pașii de confirmare a comenzii până la finalizare (la final trebuie să vă apară un mesaj de mulțumire pentru comanda făcută).
•    verificați situația comenzii făcute, intrând în secțiunea "CONTUL MEU"
Cum primesc comanda?
Livrarea coletului se poate face prin poșta română (livrarea fiind gratuită) sau prin curier rapid. Dacă doriți livrarea prin poștă, trebuie să specificați acest lucru la comentarii comandă.

Confirma rapid primirea și achitarea unei comenzi!
În interiorul coletului se află formularul de comandă pe care veți găsi un cod unic de confirmare (6 caractere: litere mari și cifre). Cu acest cod, puteți confirma imediat faptul că ați primit și achitat comanda (în contul de reprezentant veți introduce acest cod de confirmare în câmpul corespunzător numărului comenzii). Fiecare client poate avea maxim 2 comenzi neconfirmate. Pentru a putea plasa o nouă comandă, e necesar să confirmați plata. Ne ajutați astfel să ne desfășurăm mai eficient activitatea.
Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu